Voor ieder wat wils? Zeker weten!

Live-muziek, live-muziek en nog eens live-muziek. Voor ieder wat wils? Zeker weten!
Of je nu houdt van prachtige luisterliedjes met een lach en een traan, of liever uitbundig lachend staat te springen... of nu graag je uitmuntende dans-skills laat zien of alleen maar een ongelukkige poging doet, maar wel stevig uit je dak wilt gaan... Bij van Streek komt het hoe dan ook goed!
En wees op tijd, want de kwaliteitsmuziek bij Van Steek begint al vroeg.

In de voorverkoop is de entree voor het avondprogramma slechts € 7,50 (dagkassa € 10,-)

Het volledige programma volgt snel, hierbij alvast enkele highlights:


(klik op de afbeelding voor meer info)
Na de carrière met zijn voormalige band Dearworld bracht Ossenaar Robin Borneman in eigen beheer een aantal albums uit. Hij werd in 2013 via een cover van Tom Waits opgemerkt door het Amerikaanse Trans Siberian Orchestra (TSO) en werd prompt ingelijfd als zanger van één van de grootste stadionacts van Amerika.
Kort nadat hij zich bij TSO voegde ontstond het ambitieuze idee wat tot de “Folklore-trilogie” zou leiden. Deze trilogie is met het verschijnen van het derde deel “The Cradle Tree” voltooid en de zanger presenteerde dit album in een stijf uitverkocht Doornroosje in Nijmegen.

Solo-optreden

Normaliter staat Robin Borneman met een flinke band op het podium, maar hij heeft inmiddels ruimschoots bewezen ook in zijn ééntje zijn mannetje wel te staan. Bourgondival Van Streek mag zich dan ook opmaken voor een solo-optreden, waarmee hij iedereen versteld zal doen staan.
In 1994 stond Anneke van Giersbergen voor het eerst op het podium als zangeres van metalpioniers The Gathering en maakte ze als 21-jarige van haar passie haar beroep. Vrijwel direct kreeg ze wereldwijd erkenning als rockzangeres, maar muzikaal is Anneke altijd grenzen blijven verkennen.
Ze is gezegend met een stem die alles lijkt te kunnen, van groots en overrompelend tot klein en kwetsbaar. Anneke werkte samen met artiesten in diverse genres, onder meer op het succesalbum Aan van BLØF, ze maakte een kindervoorstelling, leende haar stem aan de Eftelingattracties Raveleijn en Baron 1898, deed een theatertour met jarentachtigmuziek en was regelmatig te gast in De Wereld Draait Door.
Het eind 2017 uitgebrachte debuutalbum van haar metalband VUUR bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Album Top 100. Met haar kraakheldere stem betovert ze zowel liefhebbers van akoestische luisterliedjes, als metalheads.