Het Bourgondival

Bourgondival "Van Streek"

Elk jaar de eerste zaterdag van juni!
Op het terrein van Boer Spierings krijg je bij ‘Van Streek’ een muzikale en culturele beleving voor jong en oud. Kom op je slippers in de wei genieten van het goede leven!

Dagprogramma

Met je slippers in de wei
Overdag kan jong en oud terecht bij Bourgondival Van Streek. De vele kinderactiviteiten zorgen ervoor dat de kids zich geen moment zullen vervelen. Zo kunnen de papa’s en mama’s (en alle andere volwassenen) de hele middag genieten van diverse producten uit de streek, terwijl de akoestische live muziek weerklinkt vanuit de hooibalen.

- Heerlijke live-muziek
- Proefplein: lekkere hapjes, goed eten, speciale biertjes. En natuurlijk alles uit de streek!
- Pretplein: veel kindervermaak
- Dit alles in een schitterende landelijke boerderijsfeer

In een later stadium zullen nog diverse activiteiten bekend gemaakt worden.

Entree voor het dagprogramma is gratis.

Voedertijd

Proefplein of Diner Tussen Het Vee
De hele dag kun je genieten van een verse, lokale, maar vooral écht goede hap op het Proefplein.
Nog beter dan vorig jaar, want op het gebied van bourgondisch eten gaan we in 2018 extra ons best voor je doen. Of je nou gaat voor lekkere hapjes in de vorm van een proefplankje of voor een volledige maaltijd: je gaat watertanden bij het zien van al het heerlijks dat onze streek te bieden heeft.
Natuurlijk zorgen wij ook tijdens voedertijd voor muzikaal vermaak.

Net als vorig jaar hebben sponsors ook bij de tweede editie de mogelijkheid om deel te nemen aan het Diner tussen het Vee: een luxe meergangendiner, letterlijk op het platte land. Uiteraard wordt het Diner Tussen Het Vee ook muzikaal ondersteund.
Klik hier voor alle informatie over het Diner Tussen Het Vee!

Avondprogramma

Knallen in de koeienstal
Vroeg in de avond staat de eerste act van de feestavond al klaar om er voor te zorgen dat je voeten geen rust meer krijgen. Stilstaan is vanaf dan geen optie meer; een keur aan bands en lokale DJ-acts sluit naadloos op elkaar aan om tot in de kleine uurtjes een grandioos feest te bouwen!
Boer Spierings zal er misschien niet blij mee zijn, maar het dak van de koeienstal zal er gegarandeerd af gaan met de topbands die de live-muziek zullen verzorgen. Hou deze website en onze Facebook in de gaten, dan ben jij als eerste op de hoogte van de line-up en de kaartverkoop.

Entree voor het avondprogramma is slechts € 5,-